Het verhaal van inThere

Lang geleden… Toen hadden wij al door dat Serious Games grote impact kunnen hebben op de kwaliteit van trainingen. Maar door de vaak complexe, langdurige (en vooral kostbare) ontwikkeltrajecten kwam deze relatief nieuwe techniek maar zelden tot zijn recht. Te vaak werd maar een klein deel van de doelgroep bereikt en was het rendement ver te zoeken. Bovendien waren de kosten vaak erg hoog en vroegen de games veel kostbare tijd van de medewerkers.

Dat kan anders Door de ontwikkeltijd drastisch te verlagen naar 10 weken en bovendien te focussen op één bepaald leerdoel hebben wij Serious Gaming opnieuw uitgevonden en een stuk goedkoper en tastbaarder gemaakt. Onze MicroGames hebben een maximale speelduur van 15 minuten en zijn eenvoudiger dan ooit te implementeren zijn in uw organisatie. De training wordt aangeboden in onze eigen online leeromgeving zodat u en wij een goed inzicht krijgen in de voortgang van uw deelnemers.

Zonnebril op voor de toekomst Ook de komende jaren blijven we samen met de TU Delft hard werken aan het valideren van onze games. En de resultaten hiervan willen we gebruiken om u nog beter te kunnen overtuigen van de effectiviteit van onze MicroGames. Daarnaast zijn we samen met een aantal internationaal opererende logistieke ondernemingen druk bezig om relevante (branche specifieke) bewustzijnstrainingen te ontwikkelen. Een nieuwe en kansrijke toepassing van onze dienstverlening dus!

With a little help from our friends We kunnen u natuurlijk wel vertellen dat onze Serious Games écht werken, maar we willen het liever bewijzen. Door nauw samen te werken met de TU Delft, zorgen wij ervoor dat onze methodieken wetenschappelijke onderbouwd zijn. Samen ontwikkelen we MicroGames en doen we onderzoek naar de effectiviteit hiervan. En de resultaten zijn zo indrukwekkend, dat we ze u graag laten zien!

InThere vandaag Door onze enorme innovatiekracht en ruime ervaring zijn wij inmiddels markleider op het gebied van het ontwikkelen van effectieve MicroGames. We bedienen een flink aantal (internationale) opdrachtgevers afkomstig uit allerlei branches. Alle games worden aangeboden in onze eigen online leeromgeving die we ‘The Whitebox‘ noemen i.c.m. een aantal mobiele platforms. Onze database is inmiddels gevuld met gegevens uit tienduizenden gespeelde sessies

Over ons

Sectoren

In de loop der jaren zijn we gespecialiseerd geraakt in de logistieke markt en het veiligheidsveld.