Onze MicroGame techniek werkt snel en effectief door middel van een innovatieve interactieve online leeromgeving. Deze is toegankelijk is voor elke organisatie en elk type gebruiker. Het spel genereert en toont statistieken en resultaten van gespeelde games, daarnaast stimuleert en faciliteert de dialoog. Het combineren van games en andere leer content is zeker mogelijk. Op deze manier ontstaat een totaal leertraject.

Nadenken over de juiste inzet van games in organisaties en de continuïteit van het leer- en veranderproces is noodzakelijk. Een ad-hoc aanpak zou moeten verdwijnen en worden vervangen door een stabiele, langdurige oplossing voor de inzet van deze techniek voor het behalen van een optimaal leer resultaat.

Werken aan een meervoudige, ‘Blended Learning’ oplossing waarbij games met films, presentaties en overige media worden aangevuld is essentieel. Iedereen neemt op een andere manier kennis op. Sommigen kijken het liefst naar instructiefilms, terwijl anderen liever een document doorlezen. Wij zijn van mening dat alle vormen van digitale informatie ondersteund moeten worden. Op deze manier leert iedereen, in zijn eigen tijd en tempo, op de voor hen meest effectieve manier. Dan pas wordt het beste rendement behaald. 

Het bieden van offline begeleiding van (teams van) spelers blijft erg belangrijk naast het digitale gedeelte. Ook moet ervoor worden gezorgd dat er permanent een online leerervaring beschikbaar is voor alle medewerkers . Het belangrijkste doel is uiteraard medewerkers meer te inspireren en te motiveren om te leren.

Met de WhiteBox leveren we een platform en creëren we een plek waar iedereen in de organisatie dagelijks, op informele wijze werkt aan actuele vraagstukken. Het platform sluit daarbij aan op een bestaande huisstijl en IT structuur.

Één plek voor alle MicroGames

Alle MicroGames worden online verzameld op één plek. Hierdoor zijn ze snel inzetbaar en is implementatie eenvoudig.

Alle games zijn beschikbaar voor de gehele organisatie, of indien gewenst alleen voor specifieke medewerkers of afdelingen. 

Overzichtelijke statistieken

De statistieken geven duidelijk inzicht in het gebruik van de MicroGames en het platform. Zelfs de gemaakte keuzes binnen games worden opgeslagen.

Dit biedt leidinggevenden de mogelijkheid om inhoudelijk te reageren en effectief te coachen op gemaakte keuzes.

Volledig beheer

Grip op het platform. De beheerder heeft volledige controle over de portal en de accounts.

De WhiteBox wordt specifiek voor uw organisatie ingericht. Niet alleen qua functionaliteiten, maar ook qua vormgeving.